Säker inloggning till alla

Fortified ID hjälper kommuner, myndigheter, regioner och privata företag att centralisera all sin inloggning. Skydda er organisations applikationer oavsett om det är anställda, medborgare, pedagogisk verksamhet, e-tjänster, vårdpersonal, m.m. Välj mellan en uppsjö av säkra inloggningsmetoder för att skydda era applikationer.

Vad vi gör

Fortified ID utvecklar produkter för säker inloggning och identitetshantering för organisationer.

Läs mer om oss

Vårt uppdrag är att genom kundorienterat samarbete leverera mjukvara som stärker tilliten till den digitala identiteten. Våra kunder kan med hjälp av våra produkter få kontroll över hela identitetslivscykeln och därmed kunna omfamna digitaliseringens alla fördelar utan att kompromissa med integritet.

Modern Säker Autentisering

Integrity från Fortified ID kombinerar bred funktionalitet med moderna sätt för drift, övervakning och underhåll.

Läs mer om Integrity

Historien om Fortified ID

Vi som team har skapat programvaror som har hjälpt stora svenska myndigheter, regioner, kommuner och privata aktörer med digital tillit.

Centraliserad autentisering för alla

Myndigheter, Regioner, Kommuner och privata organisationer kan alla använda Integrity för att skydda inloggning för interna och externa användare.

Vår filosofi

Under 20 år har vi arbetat för att IT-funktionalitet inte ska styra hur ni organiserar er verksamhet. Produkten skall kunna anpassas efter verksamhetens behov, och där är vi bäst i klassen.

Om oss

Nästa Generation

Vårt utvecklingsteam har arbetat tillsammas under de senaste 20 åren och har byggt de största lösningarna som finns på marknaden. För att fortsätt vara innovativ bygger teamet på Fortified ID en helt ny plattform som möjliggör dagens och morgondagens sätt att säkra digitala identiteter. Boka ett möte med oss så berättar vi mer.

IAM specialister

Fortified ID besitter lång erfarenhet av att få sina kunder att få kontroll över sina digitala identiteter. Vår personal har unik kunskap hur myndigheter, regioner, kommuner och privata företag ska integrera alla sina tjänster och applikationer.

Framtiden har äntligen kommit till IAM

Läs mer om hur

Kontakta oss

Vi gillar dialog och diskussion kring bästa sätt att lösa IAM-relaterade utmaningar. Kontakta oss så lyssnar vi gärna på era problemställningar och delar med oss av våra tankar kring digitala identeter.

Genom att klicka på Skicka, godkänner du att Fortified ID AB lagrar din information för att bistå med innehållet i din förfrågan.

© 2022 FortifiedID AB – All Rights Reserved [email protected]